| | | |

Hold da helt ferie – Sommer

Hvilken vej det hele går, eller hvordan vi skal forholde os, det bruger jeg ikke så meget tid på at bekymre mig om. Jeg har siden jeg var ganske ung synes det var spændende at finde ud af hvordan, man kunne udnytte de resurser der altid vil være rigeligt af. Det er en anden måde at sige bæredygtighed. Lad os gøre noget ved det.

Tørken har været over os denne sommer, men der findes en løsning. Jeg vil på sigt give både små og store fifs til, hvordan man kan opbygge en mere bæredygtig omgang med sin have og naturen i helhed. Det er en proces og det er min mission at udvikle og eksperimenter og være i proces med det og blive bedre og bedre, på en måde hvor alle kan være med. Derfor er hovedvægten helt klart på alle de små skridt der kan tages for små penge eller måske endda midler vi har indenfor rækkevide i forvejen. 

Her er indtil videre et par billeder, af det løsninger jeg har arbejdet med denne sommer. 

vandingsanlæg
Drypvanding til artiskokkerne på friland hos Daniels Gartneri
Vanding på friland

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.