Om

Min bedstemor lærte mig at beskære frugttræer, min bedste ven lærte mig at klatre i træer med line, og min far lærte mig at tømmerere. Resten er kommet som have, natur og outdoor entusiast fra tidlig ungdom.

Jeg hedder Michael Andersen og er ejer og stifter af NaturMaskineriet ApS. Jeg er vild med haver og natur, og med at fikse og bikse. NaturMaskineriet ApS blev grundlagt som selvstændig virksomhed i november 2018 indenfor områderne Naturpleje, Havehjælp og Ejendomsservice i Østjylland. NaturMaskineriet er jeg selv, enkelte freelance ansatte og mine primære samarbejdspartnere MG Topkap og Daniels Gartneri.

NaturMaskineriets ekspertiser er indenfor beskæring, beplantning og træfældning. Vi håndterer også opførsel og renovering af f.eks. havehegn, samt vedligehold af eksisterende haver og udendørs arealer, eller en hjælpende hånd vedrørende huset, haveskuret m.fl. Vi gør os også i et bredt udvalg af opgaver indenfor tømmer og ufaglært vvs, og laver også mindre anlæggelser af flise og træterrasser.