Først så skal det vises…

… siden skal det spises

Juletræet har gjort sit og skal væk. Men hvor hen? Hvor lang tid tager det at kører bilen frem, spænde traileren for, læsse det og køre det på genbrugsstationen? For mig tager i stedet 15 minutter, at gøre det til fin flis/strakskompostering/topdress til nytte i haven..

(mere…) Read more >

Håndværkerfradrag for 2020?

Ja, disse nedenstående opgaver indenfor haveservice kan give det fradrag der hedder servicefradrag på op til 6200kr i 2020 pr. person over 18 år i husstanden. 

Almindeligt havearbejde m.m.

  • Græsslåning
  • Klipning af hæk
  • Lugning
  • Beskæring af buske og træer (ikke træfældning og fjernelse af væltede træer)
  • Snerydning
  • Fliserensning af terrasser, indkørsler m.m. (rensning af tagrender giver ikke fradrag)

(mere…)

Read more >

Juletræ leveret til døren?

Kære interesserede og venner af NaturMaskineriet. Vi kan som noget nyt i år, tilbyde salg af juletræ leveret til døren. Det er klasse A træer fra 140 til 190 cm. Leveret frit til døren efter aftale indenfor 48 timer i hele Aarhus, Odder og skanderborg kommune. (Levering frem til Den 24 december kl. 12). Kr. 300,- Send os en mail på kontakt@naturmaskineriet.dk eller ring på 53 55 77 67

Glædelig December fra NaturMaskineriet

Read more >

Rydning og Renovering af gammel have

En tidligere arkitekt tegnet have i viby, var groet til fra tidligere ejere, og trængte til at blive fundet frem igen og få ny energi af køber. Opgaven lød på at rydde dele af haven, så der kunne være plads til at etablere en græs plæne til børnene og til udsivning af regnvand fra huset. Alt sammen med respekt for at bevare mange af linjerne fra den gamle have.

(mere…) Read more >

100 meter raftehegn

Et raftehegn med bark, kan være en smuk og meget naturlig måde at afgrænse sin have på, enten i moduler eller ud i en. Vi lavede 100 meter raftehegn i 1.80m høj i Mårslet hele vejen rundt om haven.

(mere…) Read more >