| | | |

Restaurering og renovering af gammel mistbænk til dør i udestue

Jeg fik denne mistbænk af min lillebror, så den ikke blev kasseret og smidt væk. Lige siden 15-16 års alderen, hvor jeg arbejde hos en væksthusgartner, har jeg været vild med gamle trædrivhuse. Jeg var også så heldig, at være den der tit fik lov at vedligeholde og reparerer på de to gamle drivhuse af træ, der var hos denne gartner, og jeg elskede det!

Min drøm er et bygge et orangeri en dag, hvor jeg har plads til det. Hvis du ser på feks det slotte store orangeri inde i Den Gamle By i Aarhus, så er det nærmest bygget som moduler af mistbænke sat i et kraftigt bindingsværk. Meget smukt…

indtil da, så kan jeg gå og små renovere og lave gamle og nye mistbænke. Denne mistbænk var næsten en 3.del rådnet væk, MEN den sidste del ganske som var den lavet igår. Utroligt hvor længe ordenligt kernetræ eller ugødet træ kan holde!

En dør bliver til:

Nu mangler jeg kun at få malet den op på ny og kittet vinduerne op igen.

Ønsker du også sådan en mistbænk på special mål enten til dit højbed ELLER feks som en dør, så kontakt mig endelig. Du er også meget velkommen til at kontakte mig for reparation af et dit træ drivhus el. lign. En dør/mistbænk i denne stil og størrelse lavet af nyt træ med genbrugs glas, lægger i ca 3.500-4.500,-

Similar Posts