Galleri

Her er et par billeder fra mit galleri af haver og grønne områder NaturMaskineriet har været med til at præge, planlægge eller anlægge fra bunden af.

Hvis jeg er i tvivl om noget, så spørger jeg bare naturen, for den har altid ret. Når du hyrer mig så får du altså en havemand eller naturplejer med stor respekt for cyklussen og mekanismerne i det fri, og samtidig en med sans for det “levende billede”man kan føle og opleve at træde ind i, ved en vel anlagt have.

Topkapning

Er en glimrende mulighed til, ikke bare at fælde vanskelige træer, der ville kunne skade bygninger på sin vej, men lige så meget en mulighed for at beskære og finkæmme træer, der bare er blevet for store, både til pryd og gavn.

Min bedstemor lærte mig at beskære frugttræer, min bedste ven lærte mig at klatre i træer med line, og min far lærte mig at tømmerere. Resten er kommet som have, natur og outdoor entusiast fra tidlig ungdom.

“Natur-retur – intet forlader haven er mit motto.” Det går ud på at det der kommer op ad jorden, skal have lov til at blive eller lægges tilbage i en eller anden form, som tak for lån. Et eksempel på det er kompost af afklip osv.

Naturen er en overflod af resurser, hvis man bruger den rigtigt, og det er min mission og lyst, ikke nød, at udforske dette, og udføre endnu mere nu igennem mit lille firma. Til mine mindre maskiner bruger jeg udelukkende batteridrevne redskaber, opladet i vid udstrækning af solceller, og jeg investere fremadrettet den vej.


NaturMaskineriet ApS/v Michael Andersen, Båstrupvej 4, 8660 Skanderborg. Telefon 53 55 77 67. Cvr. nr.: 40033955